Konstigt humör

Jag känner mig arg. Eller ledsen. Eller kanske bara... Konstig. Men jag kan inte komma på varför. Det är skitirriterande. Just nu sitter min bästa vän Johan och Fredrik och småsuper på Johans balkong... Och jag känner bara för att förstöra allt. Ringa och gnälla eller nått. Vara ivägen, förstöra. Jag är fan inte okej som person ibland. Om jag bara kunde komma på varför i hela friden jag är på det här humöret?! Suck... Det känns Lite som om min bästa vän håller på att göra min pojkvän till bästa vän istället för mig. Det skrämmer mig lite. Men det kan ju bara vara jag som överreagerar också... Hoppas det. Änywajs...Kanske dags att lägga sig att sova. Eller nått... Natti i alla fall..

Viktig kunskap

Jag har fått återberättat för mig att jag i bilen på väg hem i Lördags delat med mig av väldigt viktig kunskap...

"Om man ligger på rygg och kissar får man kiss i rumphålet"

DO NOT FORGET!


Bortskämda jävla snor. Bland annat.

Sitter på Waynes coffee på drottninggatan. Har precis fikat och lunchat med Rasmus i ett par timmar, välbehövligt eftersom vi hörs så sällan. Stockholm är sjukt varmt idag. Jag har lökringar. Fett onice.
Änywäjs...
Jag hatar bortskämda snorungar! Bredvid mig sitter två av dem. Med sina föräldrar och farföräldrar. En av dem är skitarg för att den inte fick en leksak. När barn är.. ja, upp till typ 2-3 år tror de att de äger världen och att allt de vill ska hända händer. För så har det varit hela deras liv. Men sen börjar föräldrar sätta gränser. Den här ungen är typ 6-7. Han borde ha lärt sig by now. Tycker man. Men nej. Stackars barn. Idag har hans föräldrar säkert lagt ut hur mkt pengar som helst på honom men det fattar inte han. Att inträde och mat på skansen kostar liksom. Det är ju något man inser när man blir "vuxen". Allting kostar. Min kaffe som står bredvid mig kostade liksom 25 kronor bara den. Det är inte långt ifrån vad jag får ut av en timmes jobb, när skatt och sånt är draget. Illa. En timmes hårt jobb för en kaffe. Ovärt.
Jag har även handlat frukt och grönsaker av "turkarna på torget" idag. Istället för att försöka leta upp en dyrt Ica mellan centralen och Karlberg menar jag. Känns rätt bra ändå. Tomater, sallad och jorgubbar, blåbär och hallon för 80 spänn. Känns helt rimligt. Borde inte köpt de tre sista men... Det är ju så gott!
Ikväll blir det grillning. Ska möta upp Fredrik vid typ tio över fem på Karlberg och så ska vi åka hem tillsammans. Mys. Om man bortser från mitt svett. Men det får han leva med. Im a bitch :P

RSS 2.0